Akció!

TÉLI FÁRADTSÉG ELLENI CSOMAG

C + D3 VITAMIN (Vegán) + HEALTHY LIFE PROBIOTICS (Vegán)

20 990 Ft

Kategória:

TÉLI FÁRADTSÉG ELLENI CSOMAG

C + D3 VITAMIN (Vegán)

Külön-külön mindkét vitaminnak óriási szerepe van az immunrendszer erősítésében, mondhatni ezek adják egészségünk alapját. A kettő közösen azonban még hatékonyabban alkalmazható. ​A C-vitamin hatása a szervezetre: A C-vitamin egy vízben oldódó tápanyag. Megvédi a sejteket a szabad gyököktől, valamint elősegíti a csontozat és az izomzat regenerálódását. Ha a szervezetben túl sok C-vitamin van, a felesleg vizelettel távozik. Megtalálható friss gyümölcsökben és zöldségekben. Véd a fertőzésektől, gyorsabban gyógyulnak a sebek, valamint gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert.

Miért szükséges a D-vitamin és hogyan pótolható a hiánya?
Magát az immunrendszert, mint a szervezet védekezőképességét, a D-vitamin aktivál. Ezt a rendszert a T-sejtek védik, amelyeknek a D-vitamin ad erőt. D-vitamint olyan élelmiszerekkel is magunkhoz vehetünk, mint a tejtermékek, a tojás vagy a különböző halak, azok mája.

Amellett, hogy védi az immunrendszert, jó hatással van a kalcium felszívódására és beépülésére, valamint a csontozatra és izomzatra gyakorolt pozitív hatása is kiemelkedő. A D-vitamin véd a megbetegedésektől és segít elkerülni a fertőzéseket, gyulladáscsökkentőként is
alkalmazható.

A C-, illetve D-vitamin megfelelő mennyiségben történő fogyasztása a hidegebb hónapokban különösen ajánlott.

Hűvös száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben, 2 hónapig elfogyasztandó. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. Kisgyerekektől elzárva tartandó!

HEALTHY LIFE PROBIOTICS (VEGAN)

Kiemelten ajánlott antibiotikum kúra alatt, és után, a bélflóra visszaállításának céljából.

Gyulladásos bélbetegségeknél kúraszerűen fogyasztható, de akár hosszabb távon is. A felső légúti allergiás megbetegedésekben, az immunrendszer támogatására is alkalmazható.

Atópiás dermatitiszben szenvedő betegeknél is kiválónak bizonyult, ugyanis tanulmányok bizonyították, hogy a probiotikumok szedését követően hat héttel javultak a páciensek bőrtünetei.

Segíti az egészséges hüvelyflóra helyreállítását, akér a visszatérő hüvelyi fertőzések ellen is.

Vitamin felszívódása tablettával szemben

Minden Your Vitamin termék folyékony állagú, így a tablettáknál hatákonyabb a felszívódásuk. Akár 98%-át is felhasználhatja szervezetünk a tablettákkal, kapszulákkal szemben, amelyeknek csak 39-53%-a hasznosul.

Figyelmeztetés!

Terhesség, szoptatás, gyógyszeres kezelés, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérjen tanácsot kezelőorvosától!

Figyelmeztetés!

A táplálékkiegészítők használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást!