COLLAGEN - KOLLAGÉNITAL (VEGÁN)

A kollagén a természetes fehérje, mely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját: a kötőszövetet.

10 990 Ft

Kategória:

COLLAGEN – KOLLAGÉNITAL (VEGÁN)

A vegán kollagén szerkezete megegyezik az emberi kollagén szerkezetével, így ugyanolyan hatékonyan képes hasznosulni. Ugyanúgy támogathatod bőröd, hajad, körmöd, izmaid, csontjaid és ízületeid egészségét. Természetes aromákkal, gyümölcsös ízben készült.

C-vitamint tartalmaz, ami erőteljes antioxidáns, elősegíti a kollagéntermelést, ezáltal pedig segít késleltetni, lassítani a bőröregedést, és feszessé, ragyogóvá teszi az arcot.

Biotin (B7 vitamin) tartalma hozzájárul az egészséges bőr, haj, és köröm állapothoz.

D3 vitamin: szintén a bőrhibákkal veszi fel a harcot. A pattanások és a mitesszerek képződését is visszaszorítja.

E-vitamin: egy fontos antioxidáns, elősegíti a sebgyógyulást, frissen, fiatalosan tartja bőrünket, bőröregedést gátló hatása miatt “szépségvitaminként”is emlegetik.

MSM (Metil-szulfonil-metán): kiemelten fontos szerepe van a kollagén és a kötőszövetek helyreállításában.

Szilícium-dioxid: növeli a bőr vízháztartását és pozitív hatásai van a bőr anyagcseréjére és a kötőszövetek elasztikusságára.

Hialuronsav: segít a bőr öregedésének látható jeleinek leküzdésében, fenntartja a bőr rugalmasságát és hozzájárul a ráncok csökkentéséhez, valamint a kötőszövet, a porc és az ízületek egészségéhez. Több antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, növeli a test kollagén szintjét. Segíthet a hajhullás csökkentésében, elősegíti a sebek gyógyulását, ízületi gyulladáscsökkentő hatású.

Glutén-, laktóz-, szója- és mogyoró, mesterséges színezék és ízfokozó mentes.

Kizárólag természetes, génmanipuláció mentes élőlényekből előállított termék.