IMMUNERŐSÍTŐ ITAL

A növény értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek a következők: szaponinok, olajok, fitoszterol, szénhidrát, aminosav, vitaminok és peptidek.

11 990 Ft

IMMUNERŐSÍTŐ ITAL

Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) növényt tartalmaz , ami  Szibériában és Kína egyes részein és Koreában honos. Gyakran „Oroszország titkos növényének” is hívják mivel orosz sportolók és űrhajósok is használták.

A szibériai ginzengben nem találhatóak ginzenoidok, mint a koreai ginzengben, fő hatóanyagai az eleutherozidok, melyből 10 félét is tartalmaz. Továbbá ázsia gingzenget is tartalmaz. A ginzeng gyökeret évszázadok óta használják a Távol-Keleten. Az ázsiai ginzeng (Panax ginseng) az Araliaceae család tagja, mely magában foglalja még az amerikai ginzenget (Panax quinquefolius) és az eleutheronak nevezett szibériai ginzenget (Eleutherococcus senticosus).

Már több mint 400 éve termesztik. A növény értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek a következők: szaponinok, olajok, fitoszterol, szénhidrát, aminosav, vitaminok és peptidek. A sokoldalú ginzeng egyre inkább elismert gyógynövény. A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet.

A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtság, kimerültség esetén.  

A szibériai ginzeng előnyei:

 • Fizikai vagy mentális fáradtság – a ginzeng fokozza a szervezet teljesítményét
 • Koncentráció – rádió operátorokkal folytatott tanulmányban a ginzeng adása fokozta a
 • koncentrálási képességet
 • Állóképesség – a kísérletekben a ginzeng fokozta az atléták állóképességét
 • Elősegíti a szervezet kedvezőtlen körülményekhez történő adaptációját, alkalmazkodását.
 • anti-toxikus hatás
 • profilaktikus hatás – segíti a betegségek megelőzését
 • antivirális hatás
 • anti-hipertenzív – csökkenti a vérnyomást
 • stressz ellenes hatás
 • immunrendszert erősítő tulajdonság, vírusfertőzések, megfázás, influenza fertőzés gyorsabb
 • leküzdése
 • hypoglikemizáló – vércukorszint csökkentő hatás
 • hozzájárulhat a memóriafunkciók és a koncentrálóképesség javításához
 • hatékony segítséget nyújthat a HSV II. fertőzések leküzdésében

Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) növényt tartalmaz , ami Szibériában és Kína egyes részein és Koreában honos. Gyakran „Oroszország titkos növényének” is hívják mivel orosz sportolók és űrhajósok is használták.

Többszörösen szűrt, tisztított víz, szacharóz, gingszeng kivonat (panax gingszeng gyökér), szibériai gingszeng kivonat (eleuthero gyökér), gyömbér por kivonat, aszkorbinsav, vízmentes koffein, savasságszabályozó (citromsav), természetes aromák, frissesség megőrző (kálium-szorbát, nátriumbenzonát) édesítőszer (nátrium-ciklamát, nátrium-szacharin), cianokobalamin, édesítőszer (szteviolglikozidok). 100% természetes aroma és íz.

ÖSSZETEVŐK:

 • Ginseng (Panax Ca Meyer) 1250 mg **
 • Szibériai ginzeng (Eleuthero) 750 mg **
 • Gyömbérpor-kivonat 600 mg **
 • C-vitamin (aszkorbinsav) 80 mg 100%
 • B12-vitamin (cianokobalamin) 250 µg 10000%

GMO mentes, búzamentes, gluténmentes, szójamentes, tojásmentes, tejmentes és mogyoró származékot nem tartalmaz. Terhesség, szoptatás vagy különböző betegségek alatti fogyasztása előtt konzultáljon kezelőorvosával. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, hagyja abba a felhasználást. Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Magas koffeintartalom 100 mg / 15 ml. Édesítőszert tartalmaz.

A szibériai ginzengben nem találhatóak ginzenoidok, mint a koreai ginzengben, fő hatóanyagai az eleutherozidok, melyből 10 félét is tartalmaz. Továbbá ázsia gingzenget is tartalmaz. A ginzeng gyökeret évszázadok óta használják a TávolKeleten. Az ázsiai ginzeng (Panax ginseng) az Araliaceae család tagja, mely magában foglalja még az amerikai ginzenget (Panax quinquefolius) és az eleutheronak nevezett szibériai ginzenget (Eleutherococcus senticosus). Már több mint 400 éve termesztik.

A növény értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek a következők: szaponinok, olajok, fitoszterol, szénhidrát, aminosav, vitaminok és peptidek. A sokoldalú ginzeng egyre inkább elismert gyógynövény. A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai
teljesítőképességet.

A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtság, kimerültség esetén. Egyéb összetevők a panaxanok, melyek a vércukorszintet csökkentik, és a poliszacharidok, melyek immunerősítő hatásúak. Egyes tanulmányok szerint a ginzeng egyes frakciói antioxidáns hatással rendelkeznek, és jelentős szerepet játszhatnak az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelőzésében. A szakértők egyértelműen elismerik a ginzeng általános szervezeterősítő hatását. A ginzeng olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik a vírusok és baktériumok elpusztítása hivatott speciális immunsejtek termelődését.

Továbbá gyömbér gyökeret is tartalmaz, ami az egyik legnagyszerűbb gyógyító hatású fűszernövény. A gyömbérben található hatóanyagoknak köszönhetően ez a gyógynövény nagyszerű hányingerellenes, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító, valamint mikrobaellenes hatásokkal is bír. Jelentősebb mennyiségben tartalmaz A-, C-, E- és B-vitaminokat, magnéziumot, foszfort, káliumot, vasat és cinket.
Természetes gyömbér íz.

Vitamin felszívódása tablettával szemben

Minden Your Vitamin termék folyékony állagú, így a tablettáknál hatákonyabb a felszívódásuk. Akár 98%-át is felhasználhatja szervezetünk a tablettákkal, kapszulákkal szemben, amelyeknek csak 39-53%-a hasznosul.

Figyelmeztetés!

Terhesség, szoptatás, gyógyszeres kezelés, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérjen tanácsot kezelőorvosától!

Figyelmeztetés!

A táplálékkiegészítők használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást!