NO STRESS (VEGAN)

Vegán vitamin, kalciumot, magnéziumot, D-vitamint, cinket és C-vitamint tartalmaz ami segíthet a stressz kezelésében és az idegrendszer egészségének támogatásában.

10 990 Ft

NO STRESS (VEGAN)

A No Stress termék, egy havi adag folyékony, vegán vitamin, amely több fontos tápanyagot tartalmaz, mint például kalcium, magnézium, D-vitamin, cink és C-vitamin. Ez a kombináció segíthet a stressz kezelésében és az idegrendszer egészségének támogatásában.

A kalcium és a magnézium fontos ásványi anyagok, amelyek szerepet játszanak az idegrendszer működésében és az izmok relaxációjában. A megfelelő kalcium- és magnéziumszint hozzájárulhat a stressz csökkentéséhez és az idegrendszer megnyugtatásához.

A kalciumnak számos jótékony hatása van a stressz kezelésében. Itt van néhány módja, ahogyan a kalcium segíthet:

  1. Idegrendszeri szabályozás: A kalcium fontos szerepet játszik az idegrendszer működésében, beleértve a stressz reakciók szabályozását is. Megfelelő kalciumszint segít fenntartani az idegsejtek normális működését és a stresszválasz szabályozását.
  2. Hangulatjavítás: A kalcium hiánya negatív hatással lehet a hangulatra és az érzelmi állapotra. A megfelelő kalciumbevitel segíthet javítani a hangulatot és csökkenteni a stresszt.
  3. Izomrelaxáció: A kalcium fontos szerepet játszik az izmok működésében, beleértve az izomrelaxációt is. A stressz gyakran izomfeszültséget és izomgörcsöket okozhat. A megfelelő kalciumbevitel segíthet enyhíteni az izomfeszültséget és elősegítheti az izomgörcsök oldódását.
  4. Alvásminőség javítása: A kalcium segíthet javítani az alvásminőséget. A stressz gyakran negatív hatással van az alvásra, és alvászavarokhoz vezethet. A megfelelő kalciumbevitel hozzájárulhat az alvásminőség javításához és a nyugodt, pihentető alváshoz.Stresszhormonok szabályozása: A kalcium részt vesz a stresszhormonok, például a kortizol szabályozásában. A megfelelő kalciumszint segíthet csökkenteni a stresszhormonok szintjét a szervezetben.

A D-vitamin segíthet a hangulat javításában és a stressz kezelésében. A D-vitamin hiánya kapcsolatba hozható a hangulatzavarokkal, és a megfelelő D-vitamin szint fenntartása segíthet csökkenteni a stresszt és javítani a hangulatot.

A cink és a C-vitamin erős antioxidánsok, amelyek segíthetnek csökkenteni a stressz okozta oxidatív stresszt a szervezetben. Az oxidatív stressz hozzájárulhat a stressz negatív hatásainak fokozásához, és az antioxidánsok bevitelével csökkenthető ezeknek a hatásoknak a kockázata.

A No Stress folyékony formula előnyös, mivel könnyen felszívódik a szervezetben, és könnyen adagolható. A vegán összetétel pedig azt jelenti, hogy növényi alapú összetevőkből készül, így alkalmas a vegán étrendet követők számára is.

Fontos megjegyezni, hogy a No Stress egy étrend-kiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Mindig konzultáljon orvosával vagy táplálkozási szakemberrel, mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt alkalmazna.

Összetevők: Többszűrősen szűrt , tisztított víz , édesítőszer (kristályos fruktóz, steviol-glikozidok), magnézium, kalcium, cink, C-vitamin, természetes sárga szín (kurkumin), savtartályító (citromsav), frissességmegőrző (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), aroma (természetes citrom aroma), D-vitamin.

Jól rázza fel használat előtt. Tartsa hűvös helyen. Nyitás után tegye hűtőszekrénybe. Nyitás után 2 hónapon belül használja fel. Tartsa távol gyermekektől. *Napi ajánlott bevitel (DRI).
Ha bármilyen egészségügyi problémája van vagy, terhes vagy szoptat, konzultáljon orvosával használat előtt. Hagyja abba a használatát, ha bármilyen kellemetlen reakció jelentkezik. Tartalmaz édesítőszert (steviol-glikozidok).

Ajánlott 15 éves kortól. Az egészségügyi kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet. C-vitamin: Aszkorbinsav, D-vitamin: Koleszakalciferol (vegán), Kalcium (glukonát formájában), Magnézium (glukonát formájában), Cink (glukonát formájában).

Napi Adag: Minden reggel 15 ml. Jól rázza fel használat előtt.